Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Fasolea, curăţată, se pune la înmuiat în apa rece cu câteva linguri de sare. După ce s-a înmuiat se spală şi se pune la fiert. Când clocoteşte se strecoară, se spală şi se pune din nou la fiert Eu personal schimba apa de cel puţin 3 ori. Când punem ultima apă adăugăm morcovul, 1 ceapă, păstârnacul şi cartoful. Se fierbe la foc mic într-o oală sub presiune.
Între timp curăţăm şi tocăm julienne restul de ceapă şi o călim până devine sticloasă, după punem cele 2 linguri de bulion.
După ce a fiert fasolea, se strecoară şi se dă prin blender împreună cu usturoiul şi 2-3 linguri de ulei. Se condimentează după gust Puneti-o pe o farfurie cât mai întinsă fasolea cu ceapa călită deasupra şi garnisiţi cu pătrunjel.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult